Bu sitede Blogger Eklentileri, blogger temaları, teknoloji, oyun ve seo hakkında en güncel yazıları bulabilirsiniz >>> BloggerEklentilerim

0 BLOGGER SEO UYUMLU TEMALAR Google'da Ara

Gönderen:Yönetici Tarih: 11 Temmuz 2012 Çarşamba 0 yorum
Blog yazarlığı yapan bir çok kişi sitesine gerekli ziyaretçi gelmediğinden yakınır. Tabii ki bu durumun çeşitli sebepleri olabilir. Bu sebeplerden şüphesiz biri de seo konusunda yapılan yanlışlar ya da eksiklikler olabilir. Seo'yu nedendir bilinmez bazı kişiler çok hafife alıyorlar ve çok kolay görüyorlar. Bence seo oldukça zor ve emek isteyen bir iş. Hal böyle olunca temanızın da seo uyumlu olması gerekiyor.


İnternet ortamında araştırdığım ve sizlerle paylaşmak istediğim temalardan biri Thesis blogger teması . Bu tema oldukça hoş ve kullanışlı bir tema olarak göze çarparken ayrıca çok da güzel bir tasarıma sahip. İki sütundan oluşuyor ve footer kısmında da 3 sütun bulunmakta. Ayrıca hemen şablonun giriş kısmında da slayt gösterisinin yer aldığı bir eklenti de mevcut. Daha önce kullanmış olduğum ve çok memnun kaldığım bu temayı tüm blog yazarlarına öneriyorum.





0 yorum:

Yorum Gönder